Frequently asked questions

Που παράγεται το Cocio?

Η έδρα του Cocio είναι το Esbjerg της Δανίας. Εκεί που εδρεύει το εργοστάσιο. 

Πότε ανακαλύφθηκε το Cocio?

Το Cocio ξεκίνησε απο τον Anker Pallesen στις 2 Ιανουαρίου 1951.

Περιέχει πολλές θερμίδες?

Όχι- το Cocio Classic συμπερλαμβάνει μόνο 2% λιπαρά.

Πόση ζάχαρη περιέχει?

Η ζάχαρη που συμπεριλαμβάνει το Cocio Classic είναι 10g/100g . Αρκετό για να κάνει την ζωή σας γλυκιά.

Ποιά συστατικά μπορώ να βρώ στο Cocio Classic και απο πού προέρχονται τα συστατικά αυτά?

Απο το 1951,  παράγουμε το Cocio Classic γάλα με κακάο ακριβώς με τον ίδιο τρόπο- με μόνο τρία συστατικά, γάλα, κακάο και ζάχαρη. Το γάλα προέρχεται απο τις φάρμες της Δανίας και παραδίδεταιο σε εμάς κάθε μέρα. Η ζάχαρη προέρχεται είτε απο την Δανία είτε απο την Γερμανία και το κακάο είναι το καλύτερο με πιστοποίηση UTZ απο την Αφρική.

Τι σημαίνει όταν λέμε οτι το Cocio είναι αποστειρωμένο?

Όταν λέμε οτι το Cocio είναι αποστειρωμένο, εννοούμε οτι γίνεται μια θερμική επεξεργασία στο προιόν όταν είναι στο μπουκάλι. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε την μοναδική γεύση του Cocio και παράλληλα εξασφαλίζουμε οτι δεν θα έχουμε την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο γάλα. Η θερμική επεξεργασία είναι μια διαδικασία βρασίματος για περίπου 20 λεπτά. Μέσα απο αυτή την διαδικασία το Cocio έχει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς να έχουμε χρησιμοποιήσει περίεργα συστατικά.