ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Στο σημείο αυτο θα σας αποκαλύψουμε το μεγαλύτερο μας μυστικό: πώς δημιουργούμε το μαγικό  Cocio Classic. Βέβαια πρακτικά και τεχνικά δεν είναι ενα μυστικό γιατί το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό προς το παρόν. Το μυστικό μας ακούγεται καλύτερα απο την συνταγή μας. 

Αν ρωτήσετε ενα μπουκάλι Cocio απο πού κατάγεται θα σας πει απο το Esbjerg (Εσμπεργκ) της Δανίας.  Εκει  γεννήθηκε το Cocio και εκει παράγεται. Μπορούμε να παράγουμε πάνω απο 800.000 μπουκάλια την ημέρα. Δεν είναι και λίγο!  Απλά υπάρχουν πολλά στόματα που διψούν για Cocio.

Η λίστα των συστατικών μας δεν ειναι μεγάλη.  Στην πραγματικότητα το Cocio Classic περιέχει 3 συστατικά : φρέσκο γάλα, το καλύτερο κακάο με πιστοποίηση UTZ απο την Αφρική και λίγη ζάχαρη. Αυτά τα τρία συστατικά παραμένουν τα ίδια απο το 1951 οταν το Cocio παρήχθη για πρώτη φορά.

Αναμιγνύουμε τα 3 συστατικά (γάλα, κακάο και ζάχαρη) γεμίζουμε τα μπουκάλια και κλείνουμε και το καπάκι.  Στην συνέχεια τα μπουκάλια υπόκεινται μια θερμική επεξεργασία για 20 λεπτά. Αυτή η επεξεργασία διίνει στο Cocio την μοναδική και κρεμώδη γεύση του. Και αυτό γιατί στην κατάλληλη θερμοκρασία η ζάχαρη καραμελλοποιείται και γεννιέται η μοναδική και υπέροχη γεύση του Cocio.  Μετά την θερμική επεξεργασία, τα μπουκάλια "ξεκουράζονται" για 5 ημέρες για να "δέσει" η μοναδική και σοκολατένια γεύση του Cocio.