1951
Όλα ξεκίνησαν το 1951 όταν ο Anker Pallesen είχε ένα όραμα να δημιουργήσει το καλύτερο γάλα με κακάο στον κόσμο! Δοκίμαζε διάφορες συνταγές στην κουζίνα του σπιτιού του με την γυναίκα του Ella, ώσπου κάποια μέρα πέτυχαν την τέλεια συνταγή, συνδιάζοντας 3 φυσικά συστατικά: Γάλα, Κακάο και Ζάχαρη. Τίποτα άλλο!
1964
Το 1964 λόγω της μεγάλης επιτυχίας του Cocio στην Δανία, η παραγωγή μεταφέρεται σε μεγαλύτερο εργοστάσιο.
1985
To Cocio ξεκινάει το ταξίδι του και σε άλλες χώρες με πρώτο σταθμό την γειτονική Σουηδία, όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
1986
TV and Cocio. Η πρώτη χρονιά που το Cocio βγήκε στην τηλεόραση με μια πρωτότυπη διαφήμιση για την εποχή: Μια αγελάδα που τραγουδά!
1987
Οι Νορβηγοί δοκιμάζουν και αυτοί με την σειρά τους το Cocio και γίνεται αγαπημένη συνήθεια!
1995
Ο ιδρυτής Anker Pallesen φεύγει απο την ζωή σε ηλικία 80 ετών.
2001
Το Cocio ξεκινάει να ταξιδεύει σε πολλές χώρες και ένα νέο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο ολοκληρώνεται για να καλύψει την ανερχόμενη ζήτηση. Φανταστείτε οτι παράγονται 800.000 φιάλες την ημέρα… 800.000!
2008
Το Cocio ενσωματώνεται στην οικογένεια της Arla και τίθονται οι βάσεις για ανάπτυξη.
2011
Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένο κακάο που καλλιεργείται σύμφωνα με τις πρακτικές UTZ.
Το πιστοποιημένο κακάο UTZ είναι ένα σημαντικό βήμα για το Cocio.
Αγοράζοντας πιστοποιημένο κακάο, φροντίζουμε όχι μόνο για την ποιότητα του Cocio αλλά και για το περιβάλλον και τους ανθρώπους που το καλλιεργούν.
2014
Αυτή την χρονιά το Cocio φθάνει στην Βρετανία ενώ το καλοκαίρι κάνει την εμφανισή του στα ελληνικά νησιά, όπου το απολαμβάνουν Έλληνες και τουρίστες.
2016
Το Cocio είναι τοποθετημένο σε μεγάλες αλυσίδες super market, κεντρικά περίπτερα και χτίζει την σχέση του με τους καταναλωτές με προωθητικές ενέργειες.

Το αυθεντικό Classic VW Cocio Van μοιράζει Cocio και χαμόγελα σε κεντρικά σημεία της πόλης.